2019.05.22
сряда
01:46
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Буново се сдоби със стоматологичен кабинет

Буново се сдоби със стоматологичен кабинет

Село Буново има нова придобивка за местното население. В селото беше официално открит стоматологичен кабинет. Това се случи, след като община Мирково извърши ремонт на помещението, а д-р Мариела Карамфилова инвестира в техническото оборудване.

Официалното откриване стана на 24 февруари в присъствието на кмета на община Мирково Цветанка Йотина, кмета на село Буново Николай Точев и собственика на кабинета Мариела Карамфилова. Те прерязаха лентата на новия обект. Отец Йордан освети кабинета и пожела успех на начинанието. Домакините почерпиха гостите, присъстващи на откриването.

Жителите на селото ще могат да се възползват от стоматологичния кабинет на място и няма да е нужно да пътуват до други населени места за тази услуга.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-02-26 16:24
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"