2018.12.18
вторник
21:45
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Чавдар се сдоби с нова хлебопекарна

Чавдар се сдоби с нова хлебопекарна

В Чавдар откриха нов търговски обект. Селото се сдоби с нова модерна хлебопекарна, в която чавдарчани и хората от Средногорието ще могат да опитат от асортимента на производството – различни видове хляб, питки, кифли и още много други тестени изделия.

Модерната хлебопекарна се помещава в новопостроени помещения, предназначени за производство и търговия, които се намират в центъра на Чавдар. Частната инвестиция надвишава сумата от 300 хил.лева.

Новият търговски обект беше открит на 18 ноември с водосвет, направен от отец Недко Бръмбаров, в присъствието на собствениците Мария и Антон Митови, кмета на Община Чавдар Пенчо Геров, представители на фирмата-изпълнител на обекта и много роднини и приятели.

След кратката церемония по откриването, гостите имаха възможността да разгледат помещенията и оборудването на новия обект. Кметът на Чавдар Пенчо Геров, в краткото си приветствие, благодари на сем. Митови за направената инвестиция в общината и пожела успешна работа на новата хлебопекарна.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-11-20 16:22
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"