2019.08.25
неделя
00:50
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Челопеч и Пирдоп с безплатни комуникационни услуги

Челопеч и Пирдоп с безплатни комуникационни услуги

От община Челопеч съобщават, че вече предлагат безплатен телефон за връзка на гражданите с общината. Телефонът може да се използва за бързи справки, за подаване на сигнали за забелязани нередности или по други поводи.

Телефонният номер, който гражданите могат да избират е 0800 20 003 и е напълно безплатен за хората, които се обаждат.

От община Челопеч призовават хората да са активни и да използват новия безплатен телефон, защото така ще улеснят работата на общинската администрация и ще осигурят по-добра услуга за хората.

Още от началото на месец февруари стартира и новата услуга на община Пирдоп наречена Free Call (Безплатно обаждане).

Услугата е безплатна. Обозначена е със зелена икона, изобразяваща телефонна слушалка, разположена в долния десен ъгъл на официалната интернет страница на общината - www.pirdop.bg. Гражданите могат да изпращат и писмени съобщения с възможност за прикачване на файл, които автоматично се пренасочват към официалната електронна поща на общинската администрация.

Услугата Free call предоставя международно покритие и желаещи от цял свят могат да се свържат напълно безплатно с община Пирдоп.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-18 16:40
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"