2019.07.16
вторник
01:23
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Челопеч с награда за успешни политики за децата

Челопеч с награда за успешни политики за децата

От община Челопеч съобщиха, че кметът Алекси Кесяков отново е получил награда за работата си. В навечерието на най-светлите християнски празници кметът на Челопеч – Алекси Кесяков получи едно от най-хуманните си отличия до момента – „Аз гарантирам щастливо детство“, се казва в съобщението на общината.

Община Челопеч е отличена с почетния знак на Държавната агенция за закрила на детето за изключителната социална политика в областта на правата на децата.

Почетният знак „Аз гарантирам щастливо детство“ се връчва за първа година и е иницииран от държавната агенция.

На 21 ноември, в Деня на християнското семейство, на специална тържествена церемония в София почетния знак беше връчен на кмета на община Челопеч.

"Аз гарантирам щастливо детство. Да направиш дори и само едно дете щастливо, е висша ценност – християнска и общочовешка. Да видиш как греят детските очи от щастие е най-голямата лична удовлетвореност, а за тези, за които това е и професионално призвание – издига престижа и авторитета на съответната институция.“ - с тези думи председателят на Държавната агенция за закрила на детето Елеонора Лилова поздрави наградените, съобщават от община Челопеч.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-12-06 16:23
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"