2018.11.15
четвъртък
14:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Челопеч запали коледните светлини

Челопеч запали коледните светлини

На 1 декември в Челопеч бяха запалени коледните светлини. Множество жители и гости на селото станаха свидетели на церемонията.

Тържеството беше открито с изпълненията на гостите от група „Вакали“. Огненото шоу, което показаха изпълнителите, обра аплодисментите на публиката.

Кметът на Община Челопеч Алекси Кесяков отправи традиционното си приветствие към челопечани, като им пожела весело посрещане на коледните и новогодишните празници. Той, заедно с присъстващите, отброиха последните десет секунди и с ефектни пиротехнически средства коледната елха в центъра на Челопеч беше запалена.

Последваха изпълнения на челопешката вокална група „Средногорски звън“ и гостуващите изпълнители от „Арт Войс Център“.

Организираният в центъра коледен базар, който предлагаше сувенири, греяно вино, скара, сладкиши и лакомства, привлече множеството и вечерта продължи с празнично настроение.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-12-04 16:04
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"