„Дънди“ участва в Националните дни на кариерата

2019-03-14 16:36
 

На 12 и 13 март в София се проведоха „Национални дни на кариерата“. Събитието се проведе в НДК с участието на множество компании от София, региона и страната. На този голям кариерен форум студенти и младежи имат възможността да се срещнат с водещи български и международни компании, предлагащи свободни стажантски и работни позиции в различните бизнес сектори.Събитието се провежда вече в 8 града в България, а входът за посетители е свободен.

Официалното откриване на 18-ото поред издание на форима се състоя в 10 часа. Приветствия към присъстващите направиха официалните лица на събитието.

Собствен щанд на форума имаше и рудодобивната компания „Дънди Прешъс Металс“. Компанията от години предлага възможности за обучение, стажове и практики на млади хора, които впоследствие да останат на работа.

Щандът на „Дънди“ се отличаваше с изключителната си иновативност. Желаещите имаха възможност да поставят виртуални очила със специален софтуер, с които да направят кратка обиколка на работната територия на дружеството и рудника в Челопеч. Очилата позволяват изглед на 360 градуса. Виртуалната реалност е толкова реалистична, че човек остава с впечатлението, че наистина се намира там в компанията на други служители.

 

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"