2019.09.18
сряда
16:54
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
„Дънди“ участва в Националните дни на кариерата

„Дънди“ участва в Националните дни на кариерата

На 12 и 13 март в София се проведоха „Национални дни на кариерата“. Събитието се проведе в НДК с участието на множество компании от София, региона и страната. На този голям кариерен форум студенти и младежи имат възможността да се срещнат с водещи български и международни компании, предлагащи свободни стажантски и работни позиции в различните бизнес сектори.Събитието се провежда вече в 8 града в България, а входът за посетители е свободен.

Официалното откриване на 18-ото поред издание на форима се състоя в 10 часа. Приветствия към присъстващите направиха официалните лица на събитието.

Собствен щанд на форума имаше и рудодобивната компания „Дънди Прешъс Металс“. Компанията от години предлага възможности за обучение, стажове и практики на млади хора, които впоследствие да останат на работа.

Щандът на „Дънди“ се отличаваше с изключителната си иновативност. Желаещите имаха възможност да поставят виртуални очила със специален софтуер, с които да направят кратка обиколка на работната територия на дружеството и рудника в Челопеч. Очилата позволяват изглед на 360 градуса. Виртуалната реалност е толкова реалистична, че човек остава с впечатлението, че наистина се намира там в компанията на други служители.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-14 16:36
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"