2019.01.24
четвъртък
07:02
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Дървата за социалните групи в Златица са без промяна

Дървата за социалните групи в Златица са без промяна

На последното редовно заседание на ОбС-Златица бяха приети цени и условия за доставка на дърва за огрев за социални групи - инвалиди, ветерани и възрастни хора над 80 години.

Няма промяна на цените и условията за доставка на дърва за огрев. Ветераните от войните и инвалидизираните хора до 18 годишна възраст ще получат до 5 пространствени кубични метра дърва безплатно. Групата на инвалидизираните лица с над 90% увреждания ще може да получи до 5 куб.метра дърва срещу такса от 200,00 лева. Групата лица с инвалидност над 70% ще може да получи дърва срещу такса от 217,50 лева. Същата такса следва да платят и желаещите хора на възраст над 80 години. Всички описани цени за доставки са с ДДС и включват транспортирането до адреса на заявителя.

Заявленията за доставка на дърва се подават до 31.03.2018 година. Дърва могат да получат само лица с постоянен адрес в община Златица. Дървата не могат да бъдат препродавани. Всички желаещи да получат дърва по тази общинска програма следва да нямат задължения към община Златица.

Редакционна поправка: Екипът на "Средногорие Медия" се извинява за подвеждащата информация в новината. От общинската администрация уточниха, че по този въпрос ОбС-Златица е приел цените и условията за доставки на дърва за огрев за социалните групи, но не са били приети и одобрени другите компоненти, свързани с добива и доставка на дърва от общинско звено "Гора". В този смисъл от общинската администрация не могат да се ангажират със срокове за доставка на дърва за социалните групи.

Последна редакция на: 2017-12-22 15:31
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-12-21 16:30
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"