2019.02.21
четвъртък
14:36
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Деца от Копривщица организират летни забавления

Деца от Копривщица организират летни забавления

Децата на Копривщица организираха летен клуб „Веселие“. Идеята е на децата от Тороман махала - Ради, Цвети, Христомира, Нели, Мими, Вероника и др.  Пред своите приятели и гости от махалата те представиха богата музикална  програма. Бяха  изготвили танци по собствена хореография и дадоха начални уроци по танци на зрителите  си. Представиха и рецитал по патриотични стихове за Копривщица и стиховете на Иван Вазов. Изправиха на крака публиката с химните на Република България и на Копривщица. Песните на децата огласиха местността около Райново дере. Веселието продължи с народни гатанки за публиката и детски рисунки. Копривщенското синьо лято и изпълнената  с емоции ваканция ще продължи и през следващите седмици.

Местата, на които ще се провеждат веселията са детските площадки в града, а средствата, необходими за изявите децата, набират с вход от 0,10 лв.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-05 15:38
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"