2019.07.21
неделя
18:06
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини

Деца от Копривщица се срещнаха с Митко от Златица

Децата от Копривщица, организирали благотворителната акция в помощ на Митко от Златица, се срещнаха  с него на площад „20 април“ в града. Ентусиазираните и тръпнещи от вълнение копривщенчета бяха приготвили малки дарове за своя нов приятел. Митко ги дари с онази чиста и благодарна усмивка, която е присъща единствено на децата, борещи болестта. Децата поднесоха цветя на майката и на Митко  и пожелаха скорошно  оздравяване. По стар копривщенски обичай, те почерпиха гостите и се забавляваха от сърце с новия си приятел. Майката на Митко благодари сърдечно на децата за проявения жест и милосърдие.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-08-07 11:13
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"