2019.01.23
сряда
16:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Деца от Пирдоп се забавляваха на празника си

Деца от Пирдоп се забавляваха на празника си

На 1 юни, по инициатива на Станислав Готев, в центъра на Пирдоп се проведе детски празник. Малки, големи и още по-големи деца имаха възможността да рисуват, да оцветяват, да пеят и танцуват, да се забавляват на открито. Малчуганите се впуснаха в игри и забавления през целия следобед.

Желаещите можеха да нарисуват своята визия за изгледа на Пирдоп, за това как си представят града и творбите да бъдат представени на обществеността и ръководството на общината. Предвижда се паната да бъдат представени в изложба.

Следобедът на 1 юни беше посветен изцяло на децата и техния празник.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-05 18:33
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"