2019.03.23
събота
07:40
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Деца от Златица поздравиха своите майки за 8 март

Деца от Златица поздравиха своите майки за 8 март

Малчуганите от подготвителната група в ДГ „Слънце” – гр. Златица изнесоха мило тържество, като поздрав за своите майки и баби по повод Деня на жената - 8-ми март.

Залата в детската градина се изпълни с родители и близки на децата.

Възпитаниците на Нели Събева и Ваня Златкова показаха колко обичат мама, като рецитираха, пяха и танцуваха. Бяха подготвили телевизионно предаване за най-добрата майка, в което разискваха проблемите на своите майки. Имаше новини, прогноза за времето, реклами и гости в студиото. Децата се превъплатиха в журналисти и водещи и възпяха добротата и всеотдайността на майката.

 Присъстващите се насладиха и на предаването „Море от любов”, което децата адресираха до своята публика.

Тържеството уважиха кметът на община Златица Магдалена Иванова и общински служители, директорът на детското заведение Красимира Монова и медии.

От общината бяха предвидили подаръци за малчуганите, които през есента ще напуснат детската градина, за да станат ученици.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-08 16:16
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"