2019.01.23
сряда
15:51
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Деца се забавляваха в Пирдоп за празника си

Деца се забавляваха в Пирдоп за празника си

На 1 юни – Деня на детето, ръководството на община Пирдоп организира празник за най-малките си жители. В сутрешните часове в читалище „Напредък” малчуганите от детските градини и техни по-големи приятели имаха възможността да гледат куклен театър „Една история с две мишки”.

В следобедните часове беше организирана детска дискотека в Градската градина на Пирдоп. Множество малчугани и техните родители се забавляваха. Децата танцуваха и рисуваха. На желаещите бяха  нарисувани по лицата различни животни или герои от приказките. Музика за всички възрасти и вкусове огласяше пространството дълго.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-04 16:10
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"