2019.01.23
сряда
16:10
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Децата на Копривщица отпразнуваха 1 юни

Децата на Копривщица отпразнуваха 1 юни

Първи юни  посрещна копривщенските деца с много слънце и празнични изненади.  Лятната сцена в двора на старото училище „Св. Св. Кирил и Методий” беше домакин на празник на детското творчество и артистичност. Децата празнуваха и се забавляваха пред множество присъстващи - близки и гости. Рецитал на патриотична тематика изнесоха децата от ДГ „Евлампия Векилова“. На проведения конкурс за Мис и Мистър първи юни публиката стана свидетел на емоционалните изпълнения на детското въображение. Призовете грабнаха тригодишната Нелина и четиригодишният Георги. Със съдействието на община Копривщица, читалище „Хаджи Ненчо Палавеев“ беше подготвило подаръци за всички  деца.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-05 18:35
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"