2019.03.22
петък
09:56
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Децата на Златица посрещнаха Баба Марта

Децата на Златица посрещнаха Баба Марта

На 1 март децата и преподавателите от детска градина „Вяра, Надежда, Любов” – гр. Златица организираха тържество по посрещането на Баба Марта. На събитието присъстваха директорът на детското заведение Петя Павлова, преподаватели и помощен персонал, възпитаници от всички групи, медии. Специални гости бяха представители на община Златица. Домакини на празника бяха децата от втора група „Мечо Пух”.

С песен малчуганите посрещнаха най-очаквания си гост – Баба Марта. Тя поздрави децата и им пожела много здраве и радост. В нейна чест малчуганите от „Мечо Пух” изнесоха кратка музикално-театрална програма. Те разиграха театрален спектакъл, в който участваха всички горски животни и изпяха няколко тематични песнички.

Директорът на градината поздрави децата и техните преподаватели и подари на Баба Марта специална мартеница. Мартеница и картичка връчи и на представителите на община Златица, които поздравиха децата и им пожелаха здраве и късмет. В края на тържеството Баба Марта закичи всяко дете с мартеничка. Празнуващите получиха мартеници и от името на общината.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-01 17:07
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"