2019.06.27
четвъртък
00:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Децата в Копривщица ще пият пречистена вода

Децата в Копривщица ще пият пречистена вода

По идея и със средства  на Ротари клуб Пирдоп, в детска градина  „Евлампия Векилова“ в Копривщица бяха монтирани пречиствателни уреди за питейна вода.

Припомняме, че на традиционния коледен благотворителен бал организацията събра средства за закупуване и монтиране на съоръжения за пречистване на питейната вода във всички детски градини на територията на Средногорието.

Детската градина в Копривщица е поредната в Средногорието, която е оборудвана с тези уреди. Фирмата, доставила уредите, ще поддържа пречиствателните филтри в следващите две години. До момента децата употребяваха минерална вода, закупена със средства на общината. Директорът на детското заведение благодари на представителите на фирмата и на ротарианците за грижата за здравето на децата от Копривщица.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-06 15:33
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"