2019.05.22
сряда
01:54
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Детската градина в Челопеч отвори врати за посетители

Детската градина в Челопеч отвори врати за посетители

Детска градина „Ханс Кристиян Андерсен” в Челопеч проведе ден на отворени врати за родители. Събитието се състоя на 6 юни в актовата зала на детското заведение. От него се възползваха множество родители, които се запознаха с материалната база и обучителния процес.

Директорът Лушка Бързакова приветства гостите и даде информация за начина на отглеждане на децата. Стана ясно, че в детската градина децата са професионално обгрижвани и обучавани в модерна материална база. Детското заведение в Челопеч разполага с едни от най-добрите условия, включително и с плувен басейн, а образователният процес протича с модерни средства и форми. Малчуганите са обслужвани и от педиатър, който ежеседмично провежда профилактични прегледи.

Родители, чиито деца посещават детското заведение, представиха презентации от съвместни дейности и инициативи. Те споделиха отличното си впечатление от  добрата комуникация с ръководство и преподаватели и добрата работа през учебната година.

Посетителите имаха възможността да разгледат материалната база и условията, при които ще бъдат отглеждани и възпитавани децата им.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-06-07 16:01
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"