2019.03.19
вторник
09:41
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
„Дигитален гараж“ беше в Копривщица

„Дигитален гараж“ беше в Копривщица

Най-новата инициатива на Google, наречена „Дигитален гараж“, гостува в Копривщица, предаде кореспондентът на медията Елена Чумпова. Тази инициатива на Google ще помага служителите от всяко ниво да подобряват дигиталните си умения. Чрез инициативата „Дигитален гараж“ тази година 12 дигитални съветници ще посетят 37 български града, като ще отговорят на всякакви специфични въпроси, задавани от бизнеса. Проектът се развива и в други части на света, където дава забележителни резултати. Досега 26 хил. души от България са преминали обучение в курсове на онлайн платформата, придобивайки дигитални умения.

„Дигитален гараж“ се проведе в Копривщица със съдействието на народно читалище „Хаджи Ненчо Палавеев“. Сътрудници на безплатната онлайн платформа проведоха безплатно обучение за подобряване на дигиталните умения на ползващите интернет и социалните мрежи. Те разясниха възможностите и ползите за малкия и среден бизнес от изграждане на сайтове за достигане до повече клиенти. Проектът е насочен към придобиване на умения, необходими за развитието на бизнеса и кариерата и успешното реализиране на крайния продукт. Уроците включват теми, свързани с маркетинг в социалните мрежи и изграждане на онлайн присъствие.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-17 16:49
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"