2019.01.24
четвъртък
05:57
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Дядо Коледа раздаде подаръци в Душанци

Дядо Коледа раздаде подаръци в Душанци

На 25 декември, навръх Коледа, в Душанци група коледари с ямурлуци и геги спазиха българския обичай и пожелаха здраве и берекет на душанчани. С песни и наричания коледарите доведоха в центъра на селото Дядо Коледа и Снежанка. Под елхата добрият старец беше донесъл чували с подаръци за най-малките жители на селото.

По традиция както всяка година, така и тази пред елхата се събраха баби и дядовци, майки и татковци със своите малчугани. Дядо Коледа заизважда от големите чували подаръците за послушните деца. Малчуганите рецитираха стихотворения и пяха песнички, за да получат своите жадувани подаръци.

Инициативата беше организирана от кметство Душанци и читалище „Светлина” в селото.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-28 16:31
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"