2019.06.26
сряда
23:24
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
„Елаците - Мед” подари играчки на детски градини в Средногорието

„Елаците - Мед” подари играчки на детски градини в Средногорието

По традиция за коледните и новогодишните празници ,,Елаците-Мед‘‘ АД направи дарения от играчки на детските градини в Средногорието и Етрополе.

Официална церемония по предаване на дарението се състоя в детските градини в Мирково, Чавдар, Челопеч, Златица и Копривщица. В ДГ „Дора Габе” с. Мирково малчуганите и техните преподаватели посрещнаха административния директор на «Елаците Мед» София Торолова. Децата с голяма радост приеха подаръците. Ръководството и възпитаниците на детската градина благодариха на г-жа Торолова за новите играчки. Радостните деца от ДГ „Щастливо детство” с. Чавдар посрещнаха с нетърпение своите гости. Те едва дочакаха да се докоснат до новите си играчки. В знак на благодарност те поздравиха с коледна песен представителя на компанията. С голямо вълнение децата от ДГ „Ханс Кристиян Андерсен” - Челопеч разгледаха новите си играчки. Малчуганите бяха зарадвани с разнообразни подаръци за момчета и момичета. В знак за благодарност децата изпяха коледна песен.

В ДГ «Вяра, Надежда, Любов» гр. Златица малчуганите заразглеждаха новите си придобивки. Г-жа Торолова пожела успехи на директора и колектива, а на децата пожела да са здрави и ученолюбиви. От ръководството на детското заведение тя получи благодарствен адрес. Директорът г-жа Павлова благодари от сърце за оказаното внимание. Децата поздравиха своите гости с няколко песни и стихчета. В ДГ «Слънце» гр. Златица малчуганите с усмивки на лицето разгледаха новите си играчки. От името на педагогическият екип и от името на директорът беше връчен благодарствен адрес на г-жа Торолова . Административният директор на компанията-дарител отправи пожелания за здраве и успехи на преподаватели и възпитаници на детското заведение.

В детска градина „Евлампия Векилова” в гр. Копривщица децата получиха подаръците от компанията лично от Дядо Коледа.

Инициативата е част от корпоративната социална отговорност на компанията и обхваща десет детски заведения в общините, в които „Елаците-Мед” развива дейност. Целта на дарението е да се подпомогнат детските градини с необходимите интерактивни игри и пособия, с които децата да развиват умения и способности.

Последна редакция на: 2019-01-14 09:54
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-01-11 16:41
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"