2019.01.24
четвъртък
05:59
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Елаците Мед» прие 23-ма стажанти

«Елаците Мед» прие 23-ма стажанти

На 3 юли в Обогатителен комплекс, с. Мирково, стартира седмата стажантска програма на „Елаците-Мед“. В периода юли – септември в нея ще вземат участие 23-ма студенти от цялата страна.

Стажантската програма се провежда в реална работна среда в Обогатителен комплекс, с. Мирково, и в Рудодобивен комплекс, гр. Етрополе. Стажът  е платен. Програмата е част от корпоративната социална отговорност на дружеството.

В Стажантската програма участват студенти или млади специалисти без стаж по специалността. Тази година студентите ще придобиват опит в участъците „Пробивно-взривни работи“ и „Добивен“, в отделите „Геоложки“, „Маркшайдерски“ и „Геотехнически“, в цеховете „Водно и хвостово стопанство“, „Мелнично-флотационен“, „Средно и ситно трошене“ и „Корпус едро трошене“ и в дирекциите „Автоматизация“, „Финанси“ и „Човешки ресурси“. Компанията предлага на стажантите работа в мотивиран и динамичен екип. Младежите ще работят под ръководството на професионалисти с богат опит в дружеството.

Летните стажантски програми повишават мотивацията на студентите за усвояване на знания и практически умения. Стажовете дават възможност на ръководството на дружеството да подбере сред най-успешно представилите се стажанти бъдещи млади специалисти, които да станат част от екипа на „Елаците-Мед“.

Досега в Стажантската програма на компанията са се обучавали над 180 студенти от различни висши учебни заведения в страната.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-07-04 18:29
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"