2019.01.24
четвъртък
05:58
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Елаците-Мед» дари играчки на децата в Копривщица

«Елаците-Мед» дари играчки на децата в Копривщица

Дядо Коледа, в лицето на „Елаците –Мед”, зарадва най-малките жители от населени места, в които компанията осъществява дейност. По традиция в навечерието на коледните и новогодишни празници дружеството дарява играчки на детските градини в Етрополе и Средногорието.

В детска градина „Евлампия Векилова“ – гр.Копривщица добрият старец с пълния си чувал посети малчуганите. Негови помощници бяха директорът на музеите Катя Мрънкова, кметът и заместник кметът на община Копривщица, родители.

Детското заведение получи дарение от играчки на стойност 1000 лв. Гостите поздравиха най-малките граждани и им пожелаха да растат здрави и щастливи. Младите коледари благословиха всички за здраве и късмет. Театралният състав към СУ „Любен Каравелов“ с ръководител Мария Мухова поднесе своя поздрав с  приказка за коледния огън и добротата. По идея на своите преподаватели, децата от втора група украсиха елхата в близкия парк.

С инициативата си ,,Елаците-Мед‘‘ се стреми да подпомогне колективите на детските градини да осигурят на децата необходимите играчки,  помагала, иинтерактивни игри и други.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-22 17:10
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"