2019.01.24
четвъртък
06:22
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Елаците-Мед» дариха играчки в Челопеч

«Елаците-Мед» дариха играчки в Челопеч

По традиция, около коледните и новогодишните празници „Елаците-Мед” дариха на детските градини в региона играчки. В рамките на инициативата си компанията предостави коледните подаръци и в ДГ „Ханс Кристиян Андерсен” в Челопеч.

Представителят на компанията-дарител заедно с директора на детското заведение и възпитателите показаха на децата подаръците. Малчуганите бяха зарадвани с разнообразни играчки за момчета и момичета.

Инициативата е част от корпоративната социална отговорност на компанията. С инициативата си ,,Елаците-Мед‘‘ се стреми да подпомогне колективите на детските градини да осигурят на децата необходимите играчки, помагала и интерактивни игри, с помощта на които да развиват своите умения да общуват, да разсъждават, да развиват своя потенциал.    

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-29 15:37
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"