2019.05.22
сряда
01:43
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
„Елаците-Мед“ отбелязаха празника Гергьовден

„Елаците-Мед“ отбелязаха празника Гергьовден

Храмът „Св. Великомъченик Георги“, който е на територията на производствения комплекс на „Елаците-Мед“, събра ръководство и служители за отбелязване на едноимения празник. По традиция празникът се отбелязва на Гергьовден.

Гостите на събитието преминаваха през храма, където запалваха свещички за здраве и благоденствие. Там, на място, отец Николай отслужи тържествена литургия. Той освети и традиционния овчи курбан, който всички опитаха.

Приветствие към присъстващите отправи Костадин Найденов, ген.-директор производство. Той определи св. Георги като закрилник на компанията и служителите й и сподели спокойствието си за бъдещето на фирмата, пред която има хоризонти до далечната 2041 година. Беше връчен поздравителен адрес от кмета на община Мирково.

Събитието уважиха голяма част от кметовете от Средногорието – Алекси Кесяков, Цветанка Йотина, Пенчо Геров, Ангел Геров и Генчо Герданов.

Празничната програма беше водена от Иво Йорданов. В програмата се изявиха фолклорни състави към читалищата в Мирково, Челопеч и Чавдар.  

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-05-08 17:17
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"