2019.01.24
четвъртък
05:58
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
"Елаците-Мед" втори на спартакиада

"Елаците-Мед" втори на спартакиада

Отборът на «Елаците-Мед» АД се класира на второ място (106 точки) в Откритата спартакиада на миньорите, организирана от Българската работническа федерация „Спорт и здраве”. Тя се проведе във Варна между 13 и 17 септември.

В състезанието взеха участие 15 отбора и над 350 състезатели, които премериха сили в 12 спортни дисциплини.

Отборът на «Елаците-Мед» се наложи безапелационно в силовите дисциплини - вдигане на пудовки и плажна борба, както и в бридж. Жените се представиха много силно, като завоюваха две първи места в дисциплините волейбол и вдигане на пудовки; пет втори места – баскетбол, дартс, тенис на маса, табла и борба, и още четири трети и едно четвърто място. Мъжете спечелиха три първи места – шах, табла и вдигане на пудовки; второ място – волейбол и бридж, трето място – пентак, тенис на маса, и четвърто място – баскетбол, вдигане на пудовки и борба. Общо спечелените купи за «Елаците-Мед» са 24.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-09-19 16:35
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"