2019.03.23
събота
06:42
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Етрополци спечелиха футболния турнир на Пирдоп

Етрополци спечелиха футболния турнир на Пирдоп

На 9 март, петък, на градския стадион в Пирдоп се състояха финалните срещи на междуучилищния турнир по футбол, организиран  от община Пирдоп.

Първият полуфинал се игра между отборите на СУ „Саво Савов” – Пирдоп  и ПГ „Тодор Пеев” – Етрополе. Гостуващият тим от Етрополе победи с 0:1 и се класира за финала.

Вторият полуфинал изправи един срещу друг отборите на ПГТХТ  „Никола Димов”- Пирдоп и СУ „Христо Ясенов” – Етрополе. Отново гостуващият тим победи с резултат 1:7 и също се класира за финала.

Последва среща за определяне на бронзовия финалист между загубилите отбори. В нея победи отборът на барманите и готвачите и заслужено взе третото място.

Финалът стана изцяло етрополски. Двата гостуващи тима се срещнаха, за да излъчат победителя в турнира. Отборът от СУ „Христо Ясенов” се наложи трудно над отбора на ПГ „Тодор Пеев” и триумфира с купата.

Кметът на община Пирдоп Ангел Геров приветства младите футболисти и връчи наградите на победителите.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-03-12 15:56
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"