2018.10.20
събота
13:48
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ФК „Средногорец“ отличи свои футболисти

ФК „Средногорец“ отличи свои футболисти

Младите футболисти от всички възрастови групи на ФК „Средногорец 2016“ се събраха на специално коледно тържество. Клубът отличи най-перспективните си играчи със званието „Футболист на годината“. Футболен клуб „Средногорец 2016“ вече има около 70 деца и юноши в различните си отбори.

Ресторант „Средногорие“ в Златица посрещна младите футболни надежди, техните треньори, лекарят на отбора, спонсори и много родители и фенове. Тържеството беше уважено от кмета на община Златица Магдалена Иванова.

Председателят на футболния клуб Асен Згуровски приветства присъстващите и накратко припомни успехите през изтичащата година. Приветствие към младите футболисти от клуба направи и кметът Магдалена Иванова. Тя пожела още нови успехи по футболните терени през 2018 година. Треньорите на трите отбора похвалиха играчите за упоритата им работа и пожелаха много бъдещи успехи.

Треньорите на отборите в различните възрастови групи избраха по един от най-перспективните си играчи, които получиха званието „Футболист на годината“. При отбора на най-големите – Футбол 11 това е Николай Евгениев. За футболист на годината от отбора по Футбол 9 беше избран Александър Добрев. При най-малките играчи от отбора по Футбол 7 беше избран вратарят Недислав Джамяров. За отбор на годината беше избран отбора по Футбол 11, който е показал най-добри резултати през годината.

Тържеството продължи с поздравления, музика, викторина, подаръци и награди, снимки и красиви торти.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-12-28 16:30
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"