Футболистите от «Средногорец 2016» с нови екипи

2019-10-22 16:00
 

Вчера, с кратка церемония, бяха представени новите екипи на ФК „Средногорец 2016” за сезон 2019/2020 година, които вече ще са в син цвят. Събитието се състоя на стадиона в Спортен комплекс Мирково, където младите футболисти тренират.

Присъстваха футболистите, техните треньори и представители на официалните спонсори, помогнали за закупуването на новите екипи – „Дънди Прешъс Металс”, „Аурубис България”, „Елаците-Мед”, община Златица и община Мирково.

Председателят на футболния клуб Асен Згуровски приветства всички и изрази благодарност на спонсорите за съдействието. Константина Градева от „Дънди Прешъс Металс” поздрави младите футболисти и заяви, че компанията ще продължи да съдейства както го е правила до сега. Временно изпълняващият длъжността кмет на община Мирково Велко Лисев приветства спортистите и им пожела много успехи с новите екипи. Спонсорите символично връчиха новите екипи на младите футболисти като започнаха от най-малките.

Събитието завърши с почерпка и снимки за новият календар на спортистите.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"