ГЕРБ няма да участва в предстоящото заседание на ОбС-Пирдоп

2020-03-25 15:28
 

Групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Пирдоп оповести декларация чрез Фейсбук страницата си, с която обявява, че съветниците няма да вземат участие както в предстоящите заседания на комисиите към ОбС, така и в предстоящото на 26 март редовно заседание на ОбС-Пирдоп.

Повод за отказът им от участие в заседанията е нарушаването на заповедта на министъра на здравеопазването за преустановяване на масовите мероприятия. Според текста на декларацията предвидените за решаване въпроси в дневния ред не са от спешен порядък и неотложна важност.

Съветниците от групата на ГЕРБ декларират и готовността си да участват в заседание, което е организирано в дистанционна форма.

Декларацията е подписана от председателя на групата съветници - Антоанета Мечкарова.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"