Гимназията в Златица има избран нов директор

 

СУ „Св. Паисий Хилендарски“ - Златица има избран нов директор. Наш източник съобщи за медията, че това е Емилия Тодорова Микова-Иванова.

Тя е избрана за директор след проведен конкурс за длъжността. На конкурса за длъжността са се състезавали две кандидатури – Емилия Тодорова и временно изпълняващият длъжността директор Аделина Павлова. Емилия Тодорова е получила по-голям брой точки в конкурсната надпревара и съответно тя следва да заеме поста на директор в златишката гимназия.

Емилия Тодорова Микова-Иванова е високообразован специалист. Има повече от 24 години трудов стаж като учител. Към момента е начален учител в СУ „Св.Паисий Хилендарски“ и е класен ръководител на 2-б клас в учебното заведение. Завършила е висше образование в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Има две магистърски степени, едната от които е по образователен мениджмънт. Има и две следдипломни квалификации – по информатика и информационни технологии и работа с деца със специални потребности.

Предвид високата степен на компетентност на новия избран директор на златишкото учебно заведение, може да се счита, че то ще остане едно от най-добрите места за образование в района.

Публикувана на: 2020-07-30
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"