2018.12.14
петък
00:51
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Хората са доволни от честването на 3 януари, сочи анкета

Хората са доволни от честването на 3 януари, сочи анкета

В седмичната анкета, която „Средногорие Медия” провежда сред потребителите си, попитахме дали сте доволни от мероприятията по отбелязването на 140 години от Освобождението на Пирдоп.

Припомняме, че тази година на 3 януари община Пирдоп организира грандиозно честване на годишнината с възстановка на събитията от преди 140 години. В събитието участваха множество членове на дружество „Традиция” от района и страната и самодейци. С интересна и ефектна възстановка публиката беше пренесена в онзи паметен за Пирдоп ден.

Резултатите от допитването по въпроса показват, че половината, или 50%, от участвалите са доволни от организираните мероприятия. Тези, които не са останали доволни, са едва 8% от отговорилите. Висок процент, или 42%, признават, че не могат да преценят.

Тази анкета показва предпочитанията на потребителите на «Средногорие Медия», които участваха в нея. Тя не е представителна. Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-01-11 16:17
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"