2019.02.21
четвъртък
13:58
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Изтеглен е жребият за футболния турнир в Пирдоп

Изтеглен е жребият за футболния турнир в Пирдоп

На 11 юли в заседателната зала на община Пирдоп се проведе теглене на жребия за турнира по мини футбол. Турнирът ще се проведе от 16 до 20 юли за купата на Пирдоп и се организира по повод летния празник на града. Главен организатор на турнира е Българска асоциация по мини футбол - Средногорие, съвместно с общината и ще бъде под патронажа на кмета Ангел Геров.

В надпреварата ще вземат участие 12 отбора от Пирдоп, Златица, Челопеч, Мирково и Църквище.

Преди изтеглянето на жребия организаторите Светозар Стоянов и Кристиян Христов представиха правилата на турнира. Той ще се проведе във формат 5+1 (пет полеви играча с един вратар), като продължителността на мачовете ще бъде две полувремена от по 25 мин. всяко. Според регламента в първия кръг отборите ще играят в директна елиминация, като шестимата победители ще бъдат разделени в две групи. Първите два отбора, класирали се в групите, ще продължат към полуфиналите. Освен за купата на община Пирдоп футболистите ще се борят и за квота за „Лига България”.

Мачовете от групите ще се проведат на 18 и 19 юли с начален час 19:00 часа, а полуфиналите и финалът – на 20 юли от 18:00 часа.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-12 16:16
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"