2019.06.26
сряда
23:35
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Изтеглиха жребия за училищния турнир по футбол в Пирдоп

Изтеглиха жребия за училищния турнир по футбол в Пирдоп

На 14 февруари в сградата на Община Пирдоп се проведе жребият за планирания междуучилищен турнир по футбол.

Първият турнир се планира да се проведе на 1 и 2 март на територията на община Пирдоп, която е и организатор на спортното събитие. Турнирът се провежда по случай 140-та годишнина от Освобождението на България. В него ще вземат участие 8 отбора от осем учебни заведения - СУ "Саво Савов", ПГМЕ и ПГТХТ "Никола Димов" от Пирдоп, СУ "Паисий Хилендарски" и АТПГ от Златица, СУ "Любен Каравелов" - Копривщица, както и Професионална гимназия "Тодор Пеев" и СУ "Христо Ясенов" от Етрополе. Отборите ще участват с най-добрите си футболисти от 8 до 12 клас.

Жребият отреди в първия мач да се изправят един срещу друг отборите на гимназиите от Пирдоп и Златица, във втория копривщенци ще се изправят срещу професионалната гимназия от Етрополе. В третия мач, учениците от пирдопската ПГМЕ ще играят срещу фаворитите от гимназията в Етрополе. В последния мач ще се изправят тимовете на АТПГ - Златица и ПГТХТ - Пирдоп.

Срещите ще се провеждат на спортния комплекс в Пирдоп. Началният час на първите срещи и в двата дни е 13 часа. Община Пирдоп ще подсигури храна и награди за всички състезатели.   

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-02-15 15:18
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"