2019.08.24
събота
13:06
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Китайска община поиска сътрудничество с общини от областта

Китайска община поиска сътрудничество с общини от областта

Община Ингтан от китайската провинция Джянси поиска да подпише споразумение за сътрудничество с община от Софийска област в областта на културата и художественото изкуство и прояви. Областният  управител на Софийска област Илиан Тодоров препоръча на китайските партньори да сключат споразумение с община Копривщица, където е силно застъпено опазването на културното наследство, обичаите и традициите, а съборът на народното творчество е част от нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО.

Представители на община Ингтан ще пристигнат в Копривщица и една от целите на посещението им е организиране на изложба с фотографии от Ингтан. По време на визитата ще бъдат обсъдени възможностите за насърчаване на посещението на китайски туристи в Копривщица и презентиране на града.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-05-14 17:06
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"