2019.09.18
сряда
16:44
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Кметът на Пирдоп организира срещи с граждани

Кметът на Пирдоп организира срещи с граждани

Кметът на община Пирдоп Ангел Геров стартира срещи с граждани по райони за обсъждане на различни теми от обществено значение.

От общината съобщиха, че първата среща ще се състои от 17:30 часа на 15 октомври в НУ „Тодор Влайков” за жителите от първи район. Желаещите от втори район да отправят въпросите си могат да го направят на 16 октомври в зала „Лектория” на читалище „Напредък” от същия начален час. Гражданите от трети район ще имат възможността да се срещнат с кмета на 17 октомври в ПГМЕ от 17:30 часа. На 18 октомври със същия начален час предстоят разговори с кмета на жителите от четвърти район. Срещата ще се състои в ПГТХТ. Жителите на Душанци ще могат да се възползват от възможността за среща-разговор с ръководството на общината на 22 октомври от 17:30 часа в малката зала на читалище „Светлина”.

Кметът кани всички заинтересовани да се възползват от възможността за обсъждане на различни въпроси от обществено значение.

 

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-10-09 15:37
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"