2019.03.19
вторник
10:05
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Кметове и превозвачи се срещнаха в Копривщица

Кметове и превозвачи се срещнаха в Копривщица

В Копривщица се състоя поредната  работна среща на кметове на общини от Средногорието и автобусни превозвачи. Темата на срещата беше подобряване на транспорта по автобусните линии в интерес на гражданите и уточняване на разписанията за предстоящата  тръжна процедура. Обсъжданията включваха квотите на  транспортната схема, нелоялната конкуренция при  превозвачите, ефективността на разписанията. В момента в община Копривщица тече тримесечната спешна мярка за автобусните превози по заповед на областния управител. Разговорите и  подготовката на процедурата целят ефективно и качествено обслужване на гражданите от Средногорието при пътуванията им. Действащите разписания могат да се видят на сайта на Автомобилна администрация. Крайният срок за предстоящата процедура и изготвяне на тръжната документация по заповедта на областния управител е 11.09.2018 г. Срещите и разговорите продължават.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-18 15:42
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"