2019.03.22
петък
10:49
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Кооперация „Напред“ проведе годишно събрание

Кооперация „Напред“ проведе годишно събрание

На 28 февруари се проведе годишно отчетно събрание на пирдопската потребителна кооперация „Напред“. То се състоя от 10 часа в салона на ресторант „Паскал“.

Още преди започването на събранието от името на кооператорите бяха поднесени цветя пред паметника на Тодор Влайков в центъра на града, с което беше оказана почит и уважение пред основателя на първата кооперация в България.

Събранието започна с избор на различни временни комисии, които да подпомогнат работата му. Изнесен беше отчетен доклад на УС и кооператорите бяха запознати с финансовото състояние. Обсъдена беше фактическата ситуация на взаимоотношенията между кооперацията и Симеон Симеонов, на когото са присъдени 250 хил.лева. Кооперацията също е завела дела срещу него като вече е спечелила едно от тях.

Заведени са и 3 дела срещу бившия председател Иван Савов, който все още стопанисва 4 обекта на кооперацията, които е апортирал в негово собствено дружество.

Отчетено беше кооперацията бавно се стабилизира. Всички натрупани задължения вече са погасени. Няма задължения. Няма възбрани върху имоти и банкови средства. Изминалата година е приключила с печалба.

Събранието прие отчетите и начерта мерки за бъдещото развитие.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-03-01 17:04
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"