2019.03.19
вторник
10:03
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Курсисти получиха сертификати за дизайнери

Курсисти получиха сертификати за дизайнери

В Информационния център на „Аурубис България” в Пирдоп се състоя церемония по връчването на сертификати на курсисти, преминали обучение по рекламен дизайн. Обучението се проведе по инициатива на компанията в партньорство с международна компютърна академия „IT STEP”.

През двуседмичния курс преминаха 10 младежи от района. Те усвоиха умения за работа с програми за обработка на графични изображения и видеа, като Adobe Illustrator, Adobe After Effects и други. С помощта на преподавателите Иван Зерков и Александра Илиева, курсистите изработиха свои собствени визитни картички, плакати, брошури и други видеа и двуизмерни графики.

На събитието младежите представиха своите проекти пред близки и приятели и разказаха впечатления от работата си в курса. Преподавателят Илиева похвали своите курсисти и им пожела успехи. Всички участници получиха сертификати и подаръци, осигурени от „Аурубис България”.

Събитието завърши с почерпка.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-27 15:10
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"