2019.02.21
четвъртък
14:33
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Любомир и Мария станаха втори в офроуд състезание

Любомир и Мария станаха втори в офроуд състезание

Офроуд състезателите Любомир Ангелов и Мария Иванова от Пирдоп взеха участие в маратонския формат на „Баха 500 Румъния”. Надпреварата се проведе от 22 до 24 юни в румънския град Бузъу. Любомир и Мария за първи път участват в офроуд състезание извън границите на България. Състезанието се организира за трета поредна година. То е едно от най-популярните в офроуд календара на Европа и е част от Източно европейския шампионат.

Надпреварата започна на 22 юни на централния площад в румънския град. Нашият тим беше със стартов номер 102.

Дъждът и лошото време усложниха трасетата и поставиха Любомир и Мария пред много тежки изпитания. Трасето, което трябваше да преодолеят, беше дълго 500 км, но пирдопският тандем показа завидна физическа издръжливост и успешно финишира със своя автомобил Мерцедес 230G със 125 к.с.. Конкуренцията им беше голяма с много по-мощни машини. Благодарение на опита си, Любомир и Мария се прибраха в България с купи  за 2-ро място в техния клас. Двамата споделиха задоволството си, че са представили добре България в престижното състезание.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-28 16:06
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"