2019.06.27
четвъртък
00:06
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
МБАЛ «Уни Хоспитал» има нов управител

МБАЛ «Уни Хоспитал» има нов управител

Д-р Красимира Чачова-Ранчева е новият управител на МБАЛ „Уни Хоспитал“ Панагюрище. Това съобщиха от лечебното заведение.

Д-р Красимира Чачова-Ранчева е завършила медицина през 1999 година, придобива специалност по Вътрешни болести през 2008 година, специалност Пневмология и фтизиатрия през 2012 година  и магистърска степен по Здравен мениджмънт през 2013 година.

Работила е в болници и спешни центрове в Панагюрище и Пазарджик. До момента е била началник на отделението по вътрешни болести в „Уни Хоспитал”. Професионалните интереси на д-р Чачова-Ранчева са в областта на пулмологията, сънната апнея и нарушенията на дишането по време на сън, на вътрешната медицина. Има участия в международни и национални конференции и семинари. Д-р Чачова-Ранчева е семейна, с две деца.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-12-14 15:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"