2019.01.24
четвъртък
06:53
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
МБАЛ-Пирдоп ще ремонтира детско отделение

МБАЛ-Пирдоп ще ремонтира детско отделение

От ръководството на МБАЛ-Пирдоп съобщиха, че лечебното заведение планира да направи ремонт в отделението по „Детски болести“. Отделението, в което могат да бъдат лекувани до 12 малки пациенти, се нуждае от спешен цялостен ремонт. В меморандума за дофинансиране на болницата няма предвидени средства за ремонта на това отделение.

Ръководството на болницата планира да се съберат дарителски средства, с които да бъде подменена дограмата, да бъдат поставени климатици, да бъдат подменени кревати, дюшеци и спални комплекти, да се сменят неработещите бойлери за топла вода и да се извърши вътрешно освежаване.

От лечебното заведение ще издават документи за всяко направено дарение. От ръководството на МБАЛ-Пирдоп разчитат да осигурят по-добри битови условия за лечението на най-малките пациенти с помощта на гражданите и местния бизнес.

Има открита дарителска сметка, по която желаещите могат да направят своите дарения.

Дарителска сметка в УниКредит Булбанк

IBAN: BG74UNCR70001523156855

BIC:    UNCRBGSF

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-01-04 16:35
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"