2019.03.19
вторник
10:54
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Млади копривщенци с благотворителна акция

Млади копривщенци с благотворителна акция

Млади копривщенци от клуб „Веселие“ започват благотворителна акция в помощ на болно дете от Златица. Идеята да помогнат на болното дете възниква случайно, докато по време на репетиции децата се скриват под навес от дъжда. Там те намират оставен вестник, в който прочитат за дете от Златица, което се нуждае от средства за лечение в чужбина.

Димитър Кривиралчев, Иван Христов, Радослава Михайлова, Нели Оръшъкова, Стилиян Петков, Цветелина Лудова и  Йоана Доросиева решават, че ще намерят начин да помогнат. Младите хора решават да организират благотворителен базар  и се залавят за работа. Приготвят сладкиши, безалкохолни напитки и занимателни игри с рисуване, които излагат на своя щанд на детската площадка, на която играят. Организират и мобилни групи, с които обикалят други детски площадки и предлагат за минимална сума своите продукти и занимателни игри. Благотворителната им акция ще продължи две седмици. Сумата, набрана от нея, ще бъде предадена лично на болното дете.

Младите хора споделиха, че искат болното дете да си играе и живее като всички здрави деца и те ще помогнат това да се сбъдне.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-19 15:21
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"