2019.01.24
четвъртък
05:58
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Млади музиканти от Пирдоп участваха в концерт

Млади музиканти от Пирдоп участваха в концерт

На 23 декември в клуб-ресторанта на Маг АСТОР в София се състоя традиционният Коледен концерт на Музикален център "Феникс мюзик".

Тази година участие в него взеха и всички ученици по пиано и китара от новооткритата школа при читалище "Напредък" - гр. Пирдоп.

Макар и само за три месеца обучение, децата показаха завидно усвояване на инструментите. В репертоара им имаше произведения от Бах, Бетовен, Моцарт, Чайковски, както и популярни мелодии.

Родителите останаха очаровани от напредъка на децата си, за което специално благодариха на преподавателите Николай Пефев и Милен Джуров.

В края на концерта всички млади музиканти получиха подаръци, осигурени от директора на центъра Хриска Кожухарова. Събитието завърши с почерпка за деца и родители.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-29 15:34
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"