Младите футболисти от ФК „Средногорец 2016” заминават на летен лагер и участие в международния детско-юношески турнир „Несебър Къп 2020”. Там местните футболисти ще се състезават с връстници от Сърбия, Беларус, Молдова, Украйна, Русия и Румъния.

ФК „Средногорец 2016” ще участва с два от отборите си във възрастовите групи – Ф2004г и Ф2006г. Групата е съставена от около 30 участници.

От ръководството на спортния клуб изказаха благодарността си към кмета на община Златица Стоян Генов, който активно се ангажира с подсигуряването на превоз за спортистите и с помощта на кмета на община Пирдоп Ангел Геров този въпрос беше решен.

Междувременно на 11 август бяха подписани договори за финансово подпомагане между Община Златица и треньорите на ФК "Средногорец 2016".

От ръководството на спортната организация изразиха надежда, че  Община Златица ще продължи и занапред да се грижи организационно и финансово за развитието на спортната дейност на футболния клуб.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"