Мнозинството смята, че правителство няма да се формира, сочи анкета

 

В традиционната седмична анкета, която „Средногорие Медия“ провежда сред зрителите си ви попитахме дали смятате, че протестните партии ще успеят да съставят стабилно правителство?

Голямо мнозинство от анкетираните – почти 80% са на мнение, че независимо от преговорите, които различните политически сили водят, стабилно правителство няма да бъде излъчено от мнозинството на протестните партии.

На обратното мнение, че такова стабилно правителство ще има са останалите 20% от участниците в анкетата. В анкетата взеха участие само 112 зрители.

Анкетата показва предпочитанията на аудиторията на «Средногорие Медия». Анкетата не е  представителна и не представлява социологическо проучване. Проведена е по инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Публикувана на: 2021-07-29
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"