2018.10.20
събота
13:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Невелина Сараджова представи дебютен албум

Невелина Сараджова представи дебютен албум

Невелина Сараджова, местна изпълнителка и вокален педагог, представи своя първи самостоятелен албум. Пред многобройните си почитатели и приятели Невелина изнесе празничен концерт-спектакъл в читалище „Христо Смирненски” в Златица. Събитието беше част от празничната програма на община Златица по повод наближаващите коледни и новогодишни празници.

От сцената на културната институция Невелина представи дебютния си албум „От Балкана до Пирина”. Албумът, финансиран от община Златица, съдържа няколко песни с аранжимента на Светослав Лобушки. Албумът е подготвян през последните три години и подкрепен от множество приятели и близки на певицата.

Събитието по представянето уважиха композиторите Светослав Лобушки и Хайгашод Агасян, кметът на община Златица Магдалена Иванова, кметът на община Челопеч Алекси Кесяков, множество културни и образователни дейци от Златица и района, приятели и близки на Невелина. Читалищният салон трудно побра желаещите да се насладят на българската народна музика и изпълненията на певицата. Концертът се превърна в спектакъл на песента и танца. Всяко изпълнение беше подкрепено от професионалистите от танцов ансамбъл „Средногорие” с ръководител Събина Илиева. Малки и големи танцьори доставиха истинска наслада на публиката. Подкрепа на сцената оказаха и изпълнителите от женската и детската вокална група „Средногорски звън” - Челопеч с ръководител самата Невелина Сараджова. Те изпяха няколко тематични песни, съвместно със своята ръководителка. Истински фурор предизвика изпълнението на химна на Златица.

Невелина приветства присъстващите и поднесе огромни благодарности на своя спонсор в лицето на кмета Иванова, на близките и приятелите си за подкрепата.

Самата тя получи множество подаръци, цветя и поздравления.

Запис от концерта може да гледате от 19:00 часа на 30.12.2017г с повторение от 19:00 часа на 31.12.2017г.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-21 16:36
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"