2019.01.24
четвъртък
07:22
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Нови екипи за отбора по минифутбол в Златица

Нови екипи за отбора по минифутбол в Златица

Отборът по минифутбол в Златица се сдоби с нови екипи. Златишкият отбор „Средногорец“, който участва в лигата по минифутбол Лига Средногорие, вече има собствени екипи с логото на община Златица. Отборът, който се състезава в лигата, има общо 16 играчи, които са както от Златица, така и от Челопеч и Пирдоп.

Кметът на община Златица Магдалена Иванова посрещна част от отбора в кабинета си. Тя ги поздрави за Коледните и новогодишни празници и се поитересува за повече подробности около участието на отбора в лигата. Обсъдени бяха и въпроси около тренировките на отбора, състоянието на спортните съоръжения и развитието на спорта.

Кметът Магдалена Иванова връчи новите екипи на футболистите. Екипите на състезателите са финансирани от общината и са с логото на община Златица.

Играчите изразиха своята благодарност за оказаната подкрепа от страна на общината.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-12-29 15:32
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"