Областният Информационен Център с нови приемни в Средногорието

2019-11-08 17:33
 

Областният информационен център София стартира новата си информационна кампания под формата на изнесени приемни във всичките 22 община от Софийска област. Кампанията ще се проведе в периода от 11 ноември до 10 декември 2019 година. Посетителите ще получат безплатна информация за отворени и предстоящи процедури за кандидатстване за всички програми попадащи в обхвата на Европейските структурни и инвестиционни фондове, както и с проектите на индикативни годишни работни програми за 2020 година.

На 11-и ноември ще се проведе изнесена приемна в гр. Копривщица. На 13-и ноември - в община Антон.  В Община Пирдоп приемната ще бъде на 18 ноември, а в Община Мирково – на 20 ноември. В Община Златица ОИЦ ще дава консултации на 22 ноември, а в Община Челопеч – на 28 ноември 2019 г. В Община Чавдар приемната ще бъде на 29 ноември. Всички приемни ще бъдат от 11:00 до 14:00 часа.

Екипът на ОИЦ – София ще бъде на разположение, за да отговори на всички желаещи по други въпроси, свързани с възможностите за финансиране с европейски средства.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"