2019.04.22
понеделник
01:34
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Областният управител игра футбол в Казахстан

Областният управител игра футбол в Казахстан

Областният управител - Илиан Тодоров, участва в приятелска футболна среща на Арена Астана между кметове от цял свят и отборът на международната ислямска бизнес асоциация.

Футболната среща бе под патронажа на кмета на столицата на Казахстан - Асет Исикешев, по повод международния форум „Пътят на коприната“. Тодоров игра за отбора на кметовете под номер 12, а мачът завърши при равен резултат 2:2.

Областният управител на Софийска област бе единственият представител от България.

Домакините, в лицето на кмета на район Байконур  - Йерлан Канамилов изненадаха областния управител с традиционна казахстанска вечеря, на която заявиха желанието си за подписване на Договор за сътрудничество със Софийска област.  От своя страна Тодоров представи своя проект „Деца-възможности без граници“, и покани деца отличници от Казахстан да посетят България и да се запознаят със свои връстници от Софийска област.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-07-10 15:41
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"