2019.02.21
четвъртък
13:23
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Областният управител награди кметовете на Челопеч и Мирково

Областният управител награди кметовете на Челопеч и Мирково

На официална церемония в Областната администрация на Софийска област бяха връчени Годишните награди на Областния управител за 2017 година.

На церемонията присъстваха домакините от областната управа и кметовете на общините от региона. Събитието откри областният управител Илиан Тодоров. Той приветства присъстващите и им благодари за ползотворната съвместна работа през изтичащата 2017 година. Тодоров увери още, че Областната администрация винаги е отворена за съдействие и подкрепа и призова кметовете да не спират да обменят опит и добри практики.

Събитието продължи с официалното връчване на отличията „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ В категорията за образование отличието заслужи  кметът на община Челопеч   Алекси Кесяков. Той грабна приза и в категорията за култура. В категорията за спорт и младежки дейности отличието получи кметът на община Мирково Цветанка Йотина. Получавайки своите призове, кметовете благодариха за оказаното внимание.

Участници и гости на церемонията се разделиха с пожелания за здраве и много успехи през 2018 година.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-28 16:27
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"