2019.02.21
четвъртък
13:24
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Областният управител награди отличници

Областният управител награди отличници

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров и заместник областният управител Николай Борисов посетиха деца отличници от община Ботевград. Децата от община Ботевград почиват безплатно във вилата на Областна администрация в курорта „Боровец“, а транспортът и изхранването е осигурено от кмета на общината Иван Гавалюгов.

Тодоров и Борисов подариха на децата учебни помагала за изучаване на християнска религия, много книги на историческа тематика, тефтери, химикали, шапки, топки, федербали. Тодоров пожела на децата пълноценна почивка и игри. В рамките на почивката децата ще се качат напълно безплатно с кабинковия лифт до връх Ястребец.

Припомняме, че организирането на безплатни почивките за деца отличници от училищата в Софийска област е част от социалните инициативи на областния управител.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-12 16:15
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"